POWERED BY
GOOD TO KNOW

U susret budućnosti: Autonomna vozila

U susret budućnosti: Autonomna vozila

Maksimalna efikasnost u dolasku do ciljane lokacije, apsolutno praktična vožnja u kojoj je dovoljno samo sjesti u vozilo i putujete?

Statistike iz industrije upućuju da će do 2020. godine brojka autonomnih vozila, odnosno vozila s nekim od novih oblika i razina funkcionalnosti, porasti do 100 milijuna dok se već 2026. očekuje 50 milijuna autonomnih vozila u prometu.

Još donedavno je takav scenarij djelovao kao budućnost koja se tek sprema, no suvremena istraživanja pokazuju da je riječ o budućnosti na čijem smo pragu – autonomna vozila koja su jučer bila laboratorijski eksperiment, uskoro bi mogla postati naše svakodnevno iskustvo na cestama i omogućiti vožnju s minimalnim naporom.

Statistike iz industrije upućuju da će do 2020. godine brojka autonomnih vozila, odnosno vozila s nekim od novih oblika i razina funkcionalnosti, porasti do 100 milijuna dok se već 2026. očekuje 50 milijuna autonomnih vozila u prometu. Tehnološki giganti poput kompanija Google i Apple kontinuirano investiraju u programe testiranja autonomnih automobila, a u njihovom razvoju ne kaskaju ni vodeće tvrtke autoindustrije kao što su Tesla i General Motors.

Autonomna vozila prvenstveno bi svoju primjenu pronašla kod osoba s poteškoćama kojima je upravljanje automobilom otežano, ali bi ujedno plodno tržište imala i kod poslovnih korisnika kojima je maksimalna efikasnost jedan od vodećih prioriteta u vođenju poslovanja pa tako i službenih putovanja koje ono može iziskivati.

U BIZZRIDE-u svjesni smo nužnosti pojednostavljivanja svih sporednih aspekata vašeg poslovanja stoga nudimo uslugu koja je autonomna – vodimo potpunu brigu o vašoj mobilnosti. Kroz Dugoročni najam i Fleet management BIZZRIDE-om možete se osjećati gotovo kao korisnik autonomnog vozila. Kada ste korisnik ALLRIDE usluga sva briga za vozila, uređivanje njihove dostupnosti, briga za kvalitetu samih vozila kao i eventualne potrebe za profesionalnim prijevozom za vaše suradnike i kolege, su naša odgovornost dok ste vi fokusirani na bitnije točke vašeg poslovanja. Ne morate čekati budućnost u kojoj prometuju autonomna vozila, s BIZZRIDE Dugoročnim najmom i Fleet managementom osjećat ćete se kao da je ta, maksimalno efikasna budućnost već u vašem poslovanju.

Vaše mišljenje

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »