POWERED BY
ALLRIDE NEWS

RIDECAR proglašen srebrnim partnerom Blacklane Prestige Cluba

RIDECAR proglašen srebrnim partnerom Blacklane Prestige Cluba

Blacklane, globalna kompanija specijalizirana za usluge profesionalnog prijevoza, na automobilskom je tržištu još od 2011. godine.

Ponosni smo nositelj srebrnog statusa partnerstva kojeg nam je dodijelio Blacklane za postojanost vrhunske kvalitete RIDE2 usluge. Godina 2018. donijela nam je mnogo izazova, noviteta i novih poslovnih suradnji, a naš rad prepoznaje se kako na domaćem, tako i na stranom tržištu.

Naš partner Blacklane nudi usluge profesionalnog prijevoza putnika u 59 zemalja diljem svijeta. Kako istinski dijelimo njihovu viziju da kvaliteta usluge i zadovoljstvo klijenata moraju biti na prvome mjestu, što su potvrdile i prošlogodišnje brojke, Blacklane nam je u sklopu Partner Prestige Club programa dodijelio status srebrnog partnera, na što smo iznimno ponosni.

Ovaj program lojalnosti omogućuje nam mnoge dodatne pogodnosti koje ćemo iskoristiti za daljnji napredak i osvajanje novih priznanja.

 

U novoj 2019. godini nastavit ćemo ulagati u razvoj postojećih usluga, posebice u RIDE2 chauffeur i taksi uslugu. Ovo priznanje predstavlja dodatnu potvrdu kvalitete našeg rada, koju je do sada prepoznalo 25 tisuća stranih klijenata, te vjerujemo da ćete se u nju uvjeriti i vi.

Vaše mišljenje

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »