POWERED BY
ALLRIDE NEWS

ALLRIDE - Pouzdan partner vaše mobilnosti

ALLRIDE - Pouzdan partner vaše mobilnosti

Dobrodošli u mobilni svijet ALLRIDE usluga.

Upoznajte novu dimenziju mobilnosti. Everything is ALLRIDE!

Predanim radom i entuzijazmom nastavljamo ispunjavati poslovne ciljeve. Najnoviji iskorak u smjeru pružanja profesionalnih usluga suvremenog i praktičnog prijevoza činimo predstavljanjem brenda ALLRIDE mobilna rješenja. Krovni brend objedinjuje usluge RIDECAR rent a car, BIZZRIDE Fleet management i RIDE2 Chauffeur & Taxi service u ALLRIDE Mobility Solutions.

Kao domaća tvrtka turističkog sektora nudimo 360-stupnjeva pristup prijevozu koji uključuje taksi usluge prijevoza električnim vozilima bez štetnih emisija i bez buke, Chauffeur service – prijevoze za VIP uzvanike, evente i posebne prigode, te usluge kratkoročnog i dugoročnog najma vozila.

Navedenim uslugama već se služe korisnici u Hrvatskoj i Sloveniji, a taksi usluga od proljeća se širi i na jadransku obalu. Brendovi prepoznati na B2B razini, RIDE2 i RIDECAR, dobitnici su brojnih priznanja domaćeg i stranog tržišta. Putem B2B kanala poslujemo s gotovo svim značajnijim međunarodnim turističkim emitivnim tržištima, a od renomirane tvrtke Blacklane, globalne kompanije za usluge profesionalnog prijevoza, u sklopu Partner Prestige kluba dobili smo status srebrnog partnera za postojanost vrhunske kvalitete usluge 2018. godine. Ovaj program omogućuje nam dodatne pogodnosti za daljnji napredak i ostvarenje još boljih rezultata u budućnosti.

 

Vaše mišljenje

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »