O nama


BIZZ RIDE – Fleet management, upravljanje voznim parkom, dugoročni najam i poslovni podnajam vozila

Bizz Ride omogućuje uslugu upravljanja voznim parkom. Poslovno rješenje cijelokupnom outsourcing uslugom za vozila pravnih osoba uz prilagođena rješenja prema specifičnosti svakog voznog parka. Usluga je namijenjena poslovnim korisnicima koji zahtijevaju vozila visoke kvalitete te na dulje vremenske periode tijekom kojih se oslanjaju na sveobuhvatnost Bizz Ride-a koji se brine da su vozila u vrhunskom estetskom i voznom stanju a istovremeno svodeći na minimum troškove upravljanja voznim parkom unutar Vaše tvrtke putem bezgotovinskog plaćanja. Nudimo multibrand ponude vozila kao i leasing društava. Njegujemo odličan partnerski odnos sa svim proizvođačima vozila te sa svim vodećim leasing društvima.


RIDE CAR rent a car

Ride Car je usluga kratkoročnog najma vozila. Ride Car namijenjen je korisnicima koji žele vozila koristiti s velikom razinom fleksibilnosti u vidu vremena, smjera i lokacije na kojoj će ostaviti vozilo. Poslovanje društva Ride Car d.o.o. u svojoj osnovi obuhvaća kratkoročni i dugoročni najam vozila te prijevoz putnika. U svojem poslovanju, tvrtka Ride Car d.o.o. pruža uslugu namijenjenu cjelovitom i optimiziranom ispunjenju potreba naših korisnika. Flota Ride car sastoji se od više od 800 vrhunskih vozila prilagođenih posljednjim tržišnim trendovima te najvišim sigurnosnim standardima i ekološkim normama industrije.


RIDE2 najam vozila sa vozačem

Ride 2 nudi uslugu profesionalnog prijevoza uz mogućnost najma vozača. Ovo usluga namijenjena je korisnicima kojima je prioritet njihovo vrijeme stoga ne traže samo vozilo iznimne kvalitete već i profesionalca koji će se pobrinuti da na svoju destinaciju stignu uspješno, neometano i na vrijeme.