Novosti


Novim pristupom mijenjamo tržište

U intervjuu za Poslovni dnevnik, direktorica prodaje Mirjana Sović otkrila je više o stanju na tržištu, ali i svojim očekivanjima uslijed promjene trenda vlasništva automobila, povećanih ekoloških zahtjeva te pojave dijeljene ekonomije.


BizzRide Video

Kakve bi veze mogle imati plavuša, crnka i crvenokosa s BizzRide-om? Saznajte kroz naš novi promotivni video.


Dobitnik Večernjakove Nagradne Igre

Završila je naša zajednička igra s Večernjakom - auto na 365 dana! Sretni dobitnik VW Pola na godinu dana je gospodin Nenad Pokos kojem je direktorica prodaje Mirjana Sović osobno uručila ključeve osvojenog vozila!


Oporezivanje osobnih automobila u 2018. godini

Od 01.01.2018. nastupile su promjene u oporezivanju osobnih automobila koje poduzetnici nabavljaju za potrebe poslovanja. Ponovno imate pravo na odbitak pretporeza prilikom nabave osobnog automobila. Porezno priznati troškovi osobnih automobila smanjili su se u odnosu na prijašnje. Daljnja prodaja osobnih automobila postaje oporeziva PDV-om. Da li je uvođenje pretporeza dobra vijest? Pročitajte u nastavku…


OBIČNA AKCIJA

Dugoročni najam vozila namijenjen je pravnim i fizičkim osobama koje se žele rasteretiti svih vremenskih i financijskih obaveza vezanih uz najam jednog ili više vozila koja odabiru iz naše postojeće BizzRide flote. Klijenti se mogu u bilo kojem trenutku informirati o detaljima usluge ili dogovoriti sastanak putem info@bizzride.hr kako bi upoznali tim koji našim klijentima pruža podršku tijekom korištenja usluge. Analizom potreba klijenta dogovara se optimalna kilometraža i period najma, od 12+ mjeseci. Sva vozila BizzRide flote su nova, a klijentima na raspolaganju stoji korisnička podrška koja je dostupna od 0 do 24h na broj 01 6278 994. Cijena uključuje: najam vozila na 12+ mjeseci, redovni servis, održavanje vozila, ljetni i zimski pneumatici, odvoz i dovoz vozila na lokaciju, usluga zamjenskog vozila, korisnička podrška 24/7/365 savjetodavne i administrativni servis, tehnički pregled i registracija, porez na cestovna motorna vozila, radio pretplatu, policu obaveznog osiguranja u slučaju nezgode, pokriće putnika u slučaju nezgode, policu kasko osiguranja i osiguranje od rizika krađe, mogućnost zamjene vozila prema potrebama klijenta kao i opcija prijevremenog povrata vozila bez troška raskida ugovora. Cijena ne uključuje: dodatne kilometre, gorivo i PDV 25%!