Novosti


Novim pristupom mijenjamo tržište

U intervjuu za Poslovni dnevnik, direktorica prodaje Mirjana Sović otkrila je više o stanju na tržištu, ali i svojim očekivanjima uslijed promjene trenda vlasništva automobila, povećanih ekoloških zahtjeva te pojave dijeljene ekonomije.


BizzRide Video

Kakve bi veze mogle imati plavuša, crnka i crvenokosa s BizzRide-om? Saznajte kroz naš novi promotivni video.


Dobitnik Večernjakove Nagradne Igre

Završila je naša zajednička igra s Večernjakom - auto na 365 dana! Sretni dobitnik VW Pola na godinu dana je gospodin Nenad Pokos kojem je direktorica prodaje Mirjana Sović osobno uručila ključeve osvojenog vozila!


Oporezivanje osobnih automobila u 2018. godini

Od 01.01.2018. nastupile su promjene u oporezivanju osobnih automobila koje poduzetnici nabavljaju za potrebe poslovanja. Ponovno imate pravo na odbitak pretporeza prilikom nabave osobnog automobila. Porezno priznati troškovi osobnih automobila smanjili su se u odnosu na prijašnje. Daljnja prodaja osobnih automobila postaje oporeziva PDV-om. Da li je uvođenje pretporeza dobra vijest? Pročitajte u nastavku…


Tražimo Sales Managera!

Sales manager (m/ž) - Zagreb Koga tražimo? U potrazi smo za osobom koja bi se bavila komunikacijom s klijentima, prodajom i popratnim prodajnim aktivnostima. Iskustvo rada u fleet managementu, leasingu, osiguranju i sličnim poslovima, kao i u istoj ili bliskoj industriji je prednost prilikom selekcije. Idealan kandidat bila bi komunikativna osoba orijentirana prodajnim ciljevima, koja preferira rad u timu i spremna je na daljnje usavršavanje i učenje. Poznavanje engleskog jezika na naprednoj razini je obavezno, dok su dodatni jezici prednost. Potrebno je dobro poznavanje rada na računalu, razvijene prodajne vještine i mreža poslovnih kontakata. Prijaviti se možete na posao@ridecar.hr sve do 14.02.2018.!


OBIČNA AKCIJA

Cijena uključuje: najam vozila na 30+ dana, redovni servis, održavanje vozila, ljetni i zimski pneumatici, odvoz i dovoz vozila na lokaciju, usluga zamjenskog vozila, korisnička podrška 24/7/365 savjetodavne i administrativni servis, tehnički pregled i registracija, porez na cestovna motorna vozila, radio pretplatu, policu obaveznog osiguranja u slučaju nezgode, pokriće putnika u slučaju nezgode, policu kasko osiguranja i osiguranje od rizika krađe, mogućnost zamjene vozila prema potrebama klijenta kao i opcija prijevremenog povrata vozila bez troška raskida ugovora. Cijena ne uključuje: dodatne kilometre, gorivo i PDV 25%!